Obert per vacances


Encara que hi haja gent que pense que les vacances són per a no fer res, este blog estrà obert tot l'estiu per a poder pensar obertament. Això sí, ara sou vosaltres els que he defer els comentaris pertinents. Encara que no sé per què entrarà molt poca gent. En fi, que passeu un bon estiu.

13 comentaris:

Josep ha dit...

Jesús!!!!

Ja estic dins de Filosofia, encara que et sorprenga m´han agafat dels primers de 120 i encara hi ha 125 a la cúa d´espera. No sabia que hi havia tanta demanda jaja. Estic molt content, he vist les assignatures i m´agraden totes. No et vaig anar a buscar perque resulta que totes les assignatures del primer curs són obligatòries i crec que fins 3er no podré triar alternativa ni res...No m´importa molt, pinta bé, encara que el primer quatrismestre són totes les assignatures en plan: Introducció a la filosofia, a l´ètica etc..tot introducció jaja.

Per cert m´estic llegint "Así habló Zaratustra", i bé, per molt que pense com vosaltres, que Nietzsche odiaria que açó passe, té frases molt cèlebres. Bo, a vore si ens vegem l´any vinent, de totes formes he d´anar a fer visites per allí o Lluïsa s´enfadarà jaja.

Jesús ha dit...

Me n'alegre moltissim Josep de que ja sigues un membre la molt honorable carrera de filosofia. Jo des de fa dos setmanes ja sóc doctor en filosofia. Ja veus, uno que comença el seu camí acadèmic i un altre que finalitza. Però ara ja som companys. A vore si ens veiem i comencem a fer filosofia. Jo estic molt per la facultat i ja saps que tin fins i tot un seminari. Ja quedarem.

salutacions

Josep ha dit...

Juas!!!!!!! Enhorabona Jesús!! Sense saber com són la resta, sé que t´ho mereixes prou més que molts dels que el tindran i, no solament per la feïna que hages fet a la tèsis, sino també per la que li dediques a la docència. Jo pot ser de totes formes havera acabat fent filosofia, però en gran part la teua forma de veure-la i explicar-la em va ajudar a decidir-me.

Recolze la proposta de quedar per fer filosofia, i també per a que m´expliques més detalls sobre el seminari.

Bé, ens vegem!

Mònica ha dit...

Jesús, no sabia jo això!! Enhorabona pel doctorat!!! =)

Estic a Bournemouth, saps? I a la meua classe d'anglés hi ha una alemanya amb qui solc anar a dinar. No és mala xica, però em recorda a Kant. És tan seriosa... No es pot fer a penes broma amb ella. Li vaig contar que quan esternudava i ma mare em deia "Jesús" jo li deia "Lluîsa" i no li va fer gràcia. Pf.

Anglaterra no acaba d'agradar-me. Sembla que hi ha un problema d'estrenyiment que s'ha estés a nivell nacional. Són molt rancis. Em queien millor els irlandesos.

Parlant de Filosofia, quan encara estava decidint-me si el nou disc de la Gossa Sorda estava inspirat en Nietzsche o no, va Cesk Freixas i fa una cançó on diu "maleït sigui el llenguatge pervertit". Ho has d'admetre, Jesús, Nietzsche està de moda al panorama musical en català! Podríeu fer un seminari tu i Pilar xDDD

Pel que fa a la vida acadèmica, m'han admés a la meua primera opció, Traducció via anglés a l'Autònoma de Barcelona, i Japonés de llengua C. Les assignatures no sonen terriblement emocionants però podrien ser pitjors -com a mínim no tinc literatura. De tota manera, crec que em dedicaré a fer amics a la facultat d'Humanitats per colar-me algun dia a classe si no es nota molt, perquè sé que vaig a trobar massa a faltar la Filosofia i la Història.

Això és tot de moment. No et parle més d'Anglaterra perquè si em pose a contar no acabe, açò és per a fer un llibre. Felicitats de nou per la tesi i espere que ens veiem prompte (prompte=jornades culturals? xD).

Un bes! Records a Imma!

Jesús ha dit...

Veus, Mònica, això passa per agafar carreres terriblement pràctiques. Nosaltres, els humanistes no hen tingut mai eixe problema, encara que després no ens ha donat feina ni la mare que ens va parir. És una pena que no estigues a València, com Josep, perquè ens veurien de segur. És més, he presentat una solicitut com a ser professor associat a la facultat de filosofia i qui sap si em tocarà tornar a donar classe a Josep. T'ho imagines. Pel que contes del alemanys, no intentes fer gràcies, eixa paraula no existeix al seu vocabulari. Ells són centroeuropeus i nosaltres mediterranis. Per això Kant feia filosofia a la seua cambra i Aristòtil pel carrer.

Ale, que vaja bé l'estiu. Jo ara és quan comence les vacances de veritat. Ja està bé de fer defenses de la tesi (per cert, la nota va ser excel·lent cum laudem, ho dic per presumir com tú fas), de llegir i de fer articles. Ara me'n vaig al pirineu a pujar muntanyes i fer-me banyets als rius.

Bon estiu.

Mònica ha dit...

No patisques, Jesús, només tinga feina i diners el primer que faré serà ficar-me a estudiar alguna carrera que m'agrade. Estic entre Història, Filosofia i Humanitats, encara que hi ha una doblet titulació a la Pompeu de Peridisme + Humanitats que em fa la boca aigua. Però ja es vorà, que tinc temps per pensar-ho.

Així que dius que igual tens d'alumne a Josep? Pobre de tu. Si ara ja és un cregut insuportable, imagina't quan estiga en plena carrera. Mare meua! T'acompanye en el sentiment. Josep, no te'n passes amb Jesús si algun dia et toca de profe. Pensa que ja no eres menor, ja no serà tan il·legal pegar-te el bescoll que, com tots sabem, sovint et mereixes :)

Tens tota la raó amb això dels alemanys. Mare meua, i el més fort és que s'enfada si li dic que no riu mai. L'altre dia va i m'amolla "és que el teu humor és totalment diferent del meu, i això és un problema". Vaig estar temptada de contestar-li "el que passa és que tu no tens humor, i això SÍ que és un problema", xD, però em vaig contindre, perquè en el fons -molt en el fons- em cau bé. O mitjanament bé. No sé, però és l'única amb qui puc eixir a veure coses de dia, perquè la resta ixen de nit i no a veure, sinó a beure. De tota manera, Bournemouth no és una ciutat que es caracteritze per una gran vida cultural. La majoria dels que hi ha per ací són estudiants francesos, italians i espanyols que vénen a la festa. El pitjor és que la majoria de gent es junta amb els de la seua nacionalitat, i jo sóc l'única valenciana dels Països Catalans que conec per ací... Hui he tocat un parell de notes amb la dolçaina i els gossos m'han tret les dents. Maleïts gossos espanyolistes.

Sobre la tesi... Res a dir, Jesús, em trec el barret. Eres el meu ídol. De major vull ser com tu, però sense barba. Quan siga la presidenta del món, ordenaré que fiquen una estàtua teua al mig del pati de l'Institut de Càrcer. Ho promet!!

Que vaja molt molt molt molt bé pels Pirineus!

Monica ha dit...

Jesus! Perdona l-ortografia, estic a un ordinador de la Sala Comuna de la feina i no te accents ni altres capricis de la llengua del tio Canya.

Escolta, que m'ha pegat el rampell de presentar-me al Premi Extraordinari de Batxillerat (ja t'explicare), que es com una especie de segon Selectiu, i vull saber si compte amb el Doctor Fernandez o em pose ja a estudiar la Segona Republica xD. Quan tingues una estoneta em dius alguna cosa. Un bes!

Jesús ha dit...

Sempre pots comptar amb mi.

Joan Puigcerver ha dit...

Música fresqueta per als últims dies d'estiu: http://www.youtube.com/watch?v=aaKiVFEu4fw

xDDD

Jesús ha dit...

Molt bona la cumbia. Estic per passar enguany del llibre de test i estudiar només la cançoneta.

Salutacions Joan

Domingo Mascarell ha dit...

Com va Jesus?
Ara fa exactament un any que començava a llegir-me La República del llibre de Plató i un any després l'he canviat pel llibre de l'economia Valenciana....mal canvi..no?, però per res del món canvíe aquests anys amb tú com a mestre perquè a part de ensenyar-mos l'assignatura ens has ajudat a saber pensar millor i aquest blog en especial també ja que et serveix per a consultar dubtes i el mesimportant per adonarte de que existeix una altra forma de viure la vida a la del carrer a la de la festa i a la de les vacances....encara que per a mí han sigut les millors vacances de la meua vida ja que he viatjat com mai i m'ho he passat molt bé això també es gracies a que en tot l'estiu no me tingut que preocupar per cap tipus de recuperació ni històries d'eixes, a mi m'han agafat en Finances i comptabilitat que era la primera de la llista que hi vaig triar i també estic molt content!!! ara a agarrarseu enserio i estudiar tot allò i més....

P.D: Me n'alegre moltissim del teu doctorat t'ho mereixes i espere que si aquest any se'n han presentat 10 al selectiu de Filosofia el proper curs se'n presenten 20.. weno a veure si ens vegem prompte ja siga en Càrcer o València!!! un fort abraç d'un alumne de sellent.

Jesús ha dit...

Moltes gràcies per les teues paraules Domingo. Me n'alegra moltissim que haj sigut tan fructuós el curs i fins i tot la meua assignatura. De totes formes, encara que estigues entre números i finances no oblides que la filsofia també té molt avore amb això.

Salutacions

Mònica ha dit...

Jesús! Als bitllets de les lliures ix Adam Smith! Quin mal rotllo!

No cregues que no vaig vore el teu comentari, és que no sabia què dir, moltes gràcies! Crec que aniré a fer-vos una visita abans del que penseu... Vaig anar-hi ahir, de fet, però estàveu de reunió :( Al final m'he matriculat en Llatí d'optativa, un poc arriscat tenint en compte que va ser l'assignatura que pitjor em va eixir al Selectiu... Ara m'hauré de mirar quin temari entra per a Filosofia. Tu has preparat mai algun alumne per un examen com este?

Ara estic al poble i en unes hores marxaré cap a Barcelona... Ja et contaré com van les coses per terres germanes! Tu quins cursos tens al final este curs? Pot ser que tingues a la meua germana en Alternativa?